Γυναίκα βρήκε πυροβόλο όπλο σε κοιμητήριο στη Λευκωσία

Γυναίκα βρήκε πυροβόλο όπλο σε κοιμητήριο στη Λευκωσία

Το πυροβόλο όπλο εντοπίστηκε σε κοιμητήριο της Λευκωσίας τη Δευτέρα 9/11 σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας To ThemaOnline.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το πυροβόλο όπλο αρχικά εντοπίστηκε από γυναίκα στο κοιμητήριο Αγίου Δομετίου και συγκεκριμένα στον χώρο στάθμευσης, γύρω στις 14:40 το μεσημέρι της Δευτέρας (09/11) 

Αμέσως η γυναίκα επικοινώνησε με τον Αστυνομικό σταθμό  Λακατάμειας και στη συνέχεια παραλήφθηκε το όπλο.

Η Αστυνομία παρέλαβε το εν λόγω όπλο, το οποίο θα σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις την Τρίτη (10/11). Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για κυνηγητικό όπλο. 

Η υπόθεση διερευνάται από τον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμειας.            

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE