Γυναίκα βρήκε πυροβόλο όπλο σε κοιμητήριο στη Λευκωσία

Γυναίκα βρήκε πυροβόλο όπλο σε κοιμητήριο στη Λευκωσία

Το πυροβόλο όπλο εντοπίστηκε σε κοιμητήριο της Λευκωσίας τη Δευτέρα 9/11 σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας To ThemaOnline.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το πυροβόλο όπλο αρχικά εντοπίστηκε από γυναίκα στο κοιμητήριο Αγίου Δομετίου και συγκεκριμένα στον χώρο στάθμευσης, γύρω στις 14:40 το μεσημέρι της Δευτέρας (09/11) 

Αμέσως η γυναίκα επικοινώνησε με τον Αστυνομικό σταθμό  Λακατάμειας και στη συνέχεια παραλήφθηκε το όπλο.

Η Αστυνομία παρέλαβε το εν λόγω όπλο, το οποίο θα σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις την Τρίτη (10/11). Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για κυνηγητικό όπλο. 

Η υπόθεση διερευνάται από τον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμειας.            

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE