Βγήκαν τα μαχαίρια στα αντρικά καλλιστεία! Γιατί κράζει τους κοντούς ο διαγωνιζόμενος που κόπηκε; (ΦΩΤΟ)

Βγήκαν τα μαχαίρια στα αντρικά καλλιστεία! Γιατί κράζει τους κοντούς ο διαγωνιζόμενος που κόπηκε; (ΦΩΤΟ)

Είδαμε το βράδυ της Δευτέρας την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του διαγωνισμού ομορφιάς για άντρες και όπως φαίνεται το Sigma έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Γράφει ο Στέφανος Χαραλάμπους – Lifestyle Editor

Τα τιτιβίσματα που διαβάσαμε στο Twitter έκαναν αίσθηση, αλλά μεγαλύτερη εντύπωση μας έκανε η ανάρτηση στο Facebook του γνωστού tattooist από τη Λευκωσία, που δεν πέρασε στην επόμενη φάση, μιας και όπως δήλωσε στο Preview Room, είχε πάει για την εμπειρία.

Ίσως να του άφησε όμως κάποια πικρία η όλη φάση και με ειρωνικό, ομολογουμένως, υφάκι, έκραξε «τους μισούς» όπως γράφει διαγωνιζόμενους, που ήταν… κοντοί!

Διαβάστε τι ακριβώς γράφει ο Σάββας:

Πάντως η παρουσία του στο casting ήταν αρκετή, έτσι ώστε να «πέσει» και η πρόταση για συνεργασία από το πρακτορείο «DIVA».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE