17χρονη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας της 20χρονης συντρόφου της στο Ηράκλειο

17χρονη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας της 20χρονης συντρόφου της στο Ηράκλειο

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας άσκησε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας στο Ηράκλειο, σε βάρος μια 17χρονης από την Κρήτη, η οποία φέρεται να επιτέθηκε στην 20χρονη σύντροφό της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, οι δύο κοπέλες, που φέρονται να είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια, είχαν καβγά το απόγευμα της Δευτέρας στο κέντρο του Ηρακλείου, στην πλατεία Λιονταριών.

Κατά την καταγγελία της 20χρονης στους αστυνομικούς, στη διάρκεια του καβγά η 17χρονη την απείλησε ότι θα την σκοτώσει και την άρπαξε από το λαιμό.

Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν την 17χρονη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της ανήλικης ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε βαθμό κακουργήματος, όπως επίσης για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή απειλή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE