Μεγάλος ο πόνος – «Έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι η Άννα Σιάλαρου, μετά από χρόνια μάχη με τον καρκίνο

Μεγάλος ο πόνος – «Έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι η Άννα Σιάλαρου, μετά από χρόνια μάχη με τον καρκίνο

Ένας άγγελος «πέταξε» σήμερα στον παράδεισο.

Η Άννα Σιάλαρου, δημοτική Σύμβουλος Λάρνακας, γνωστή και από τα social media, έφυγε σήμερα το πρωί.

Το δυσάρεστο γεγονός ανακοίνωσε με δημοσίευση του ο πατέρας της.

Η Άννα πάλευε για χρόνια με τον καρκίνο, κατάφερε πολλές φορές να τον νικήσει, και με την ιστορία της που μοιράστηκε με τον κόσμο στο tik tok συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους.

Στις 30 Μαρτίου, είχε μεταφερθεί με οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού από το Ογκολογικό Τμήμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και εν συνεχεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE