Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του συντρόφου της Άννας Σιάλαρου - «Θέλαμε να κάνουμε οικογένεια, να ζήσουμε χαρές»

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του συντρόφου της Άννας Σιάλαρου - «Θέλαμε να κάνουμε οικογένεια, να ζήσουμε χαρές»

Συγκλονίζει η ανάρτηση του Μάριο οποίος αποχαιρετά την σύντροφό του Άννα Σιάλαρου.

«3/5/2025 – Σήμερα η καρδιά μας ράγισε. Η Άννα μας, ο Άγγελός μας, έφυγε από κοντά μας. Ήταν μια αληθινή μαχήτρια της ζωής. Πάλεψε με γενναιότητα, σιωπηλά και με αξιοπρέπεια. Είχε όνειρα, είχε αγάπη, είχε φως».

«Θέλαμε να κάνουμε οικογένεια, να ζήσουμε χαρές, να γεμίσουμε το σπίτι μας με αγκαλιές και παιδάκια. Δυστυχώς η ζωή είχε άλλα σχέδια…».

«Μας την πήρε νωρίς, σαν να ήξερε πως δεν άνηκε εδώ, αλλά κάπου ψηλά. Η Άννα δεν έφυγε απλά. Πέταξε εκεί όπου υπάρχει μόνο γαλήνη. Άφησε πίσω της μια μεγάλη αγάπη και μια απουσία που δεν γεμίζει. Αλλά και μια δύναμη… να συνεχίσουμε όπως θα ήθελε».

«Καλό ταξίδι babe μου. Η ψυχή σου να αναπαύεται στα χέρια του Θεού. Σε αγαπώ. Για πάντα».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Εξήρε το ρόλο των Κέντρων Αριστείας - Δέσμευση Κυβέρνησης στη συνέχιση της στήριξής τους

ΠτΔ: Εξήρε το ρόλο των Κέντρων Αριστείας - Δέσμευση Κυβέρνησης στη συνέχιση της στήριξής τους

Η ανάγκη βιωσιμότητας των Κέντρων Αριστείας και η συμβολή τους στην επιστημονική διπλωματία, την περιφερειακή συνεργασία και την αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης ως τομείς προτεραιότητας της Κυπριακής Προεδρίας, συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε πρόσφατα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τους Επικεφαλής των επτά Κέντρων Αριστείας που λειτουργούν στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE