Ευκαιρία για ταξίδι: Τα μεγάλα ξένα live του καλοκαιριού που έρχονται στην Ελλάδα

Ευκαιρία για ταξίδι: Τα μεγάλα ξένα live του καλοκαιριού που έρχονται στην Ελλάδα

Μόλις ένας μήνας μάς χωρίζει από την πανηγυρική έναρξη του φετινού συναυλιακού καλοκαιριού το πρόγραμμα του οποίου περιλαμβάνει αρκετές μεγάλες συναυλίες δημοφιλών ξένων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων.

Από ποπ σταρ που κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στη χώρα μας μέχρι παγκόσμια ροκ είδωλα που συνεχίζουν να ροκάρουν κι ας βρίσκονται πλέον σε μια κάποια ηλικία, κι από μεγάλες διαχρονικές φωνές της παγκόσμιας δισκογραφίας, μέχρι νεότερες μπάντες που έχουν κερδίσει το διεθνές κοινό θα βρεθούν στην Ελλάδα – κυρίως στην Αθήνα – για να μεθύσουν το εγχώριο κοινό με το ακαταμάχητο νέκταρ της μουσικής και την ένταση της συναυλιακής ατμόσφαιρας.

Δείτε δέκα προτάσεις στο LifeNews.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.