Διαρροή υγραερίου στην Έγκωμη: Μετακινήθηκαν με ασφάλεια οι φιάλες

Διαρροή υγραερίου στην Έγκωμη: Μετακινήθηκαν με ασφάλεια οι φιάλες

Μετακινήθηκαν με ασφάλεια οι φιάλες υγραερίου μετά τη διαρροή που προκάλεσε συναγερμό στις αρμόδιες αρχές χθες βράδυ στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Χαράλαμπος Προύντζος, στην περιοχή Έγκωμης μετακινήθηκαν με ασφάλεια από τον χώρο που είχαν καταπέσει, εντός εκσκαφής, παραπλεύρως ξενοδοχείου μετά από υποχώρηση του εδάφους λόγω βροχών οι φιάλες.

Όπως σημειώνει μεταξύ άλλων, «Ήμουν παρών κατά τη διαδικασία μετακίνησης τους και οφείλω να συγχαρώ την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Εργασίας, την ΑΗΚ και την εταιρεία ΕΚΟ για τον άψογο επαγγελματισμό που επέδειξαν»/

Δείτε την ανάρτηση: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.