Διαρροή υγραερίου στην Έγκωμη: Μετακινήθηκαν με ασφάλεια οι φιάλες

Διαρροή υγραερίου στην Έγκωμη: Μετακινήθηκαν με ασφάλεια οι φιάλες

Μετακινήθηκαν με ασφάλεια οι φιάλες υγραερίου μετά τη διαρροή που προκάλεσε συναγερμό στις αρμόδιες αρχές χθες βράδυ στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Χαράλαμπος Προύντζος, στην περιοχή Έγκωμης μετακινήθηκαν με ασφάλεια από τον χώρο που είχαν καταπέσει, εντός εκσκαφής, παραπλεύρως ξενοδοχείου μετά από υποχώρηση του εδάφους λόγω βροχών οι φιάλες.

Όπως σημειώνει μεταξύ άλλων, «Ήμουν παρών κατά τη διαδικασία μετακίνησης τους και οφείλω να συγχαρώ την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Εργασίας, την ΑΗΚ και την εταιρεία ΕΚΟ για τον άψογο επαγγελματισμό που επέδειξαν»/

Δείτε την ανάρτηση: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Σε μια ιστορική καμπή για το ενεργειακό πρόγραμμα της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο Υπουργός Ενέργειας, Μιχάλης Δαμιανός, φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ξεκαθαρίζοντας πως η χώρα περνά πλέον οριστικά από το στάδιο των ερευνών σε αυτό της παραγωγής.