Στο νοσοκομείο μεθυσμένος οδηγός - Έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα

Στο νοσοκομείο μεθυσμένος οδηγός - Έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται 51χρονος, οδηγός, που τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση, που συνέβη χθες στην επαρχία Λευκωσίας. Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι ο 51χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης.

Η σύγκρουση συνέβη, γύρω στις 3μ.μ. χθες, στην οδό Ιδαλίου στην Ποταμιά, όταν ο 51χρονος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να παρεκκλίνει της πορείας του και να προσκρούσει διαδοχικά σε δύο οχήματα, που βρίσκονταν σταθμευμένα στην άκρη του δρόμου.

Από τη σύγκρουση ο 51χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη ρήξη σπλήνας. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Ο 51χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης, με χαμηλότερη τελική ένδειξη 107μg% αντί 22μg%.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, καθώς και την υπερηφάνειά του για την επιτυχή διοργάνωση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διοργάνωση ενίσχυσε το διεθνές αποτύπωμα της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE