Bίντεο: Οδηγός αστικού λεωφορείου αποκοιμιέται στο τιμόνι

Bίντεο: Οδηγός αστικού λεωφορείου αποκοιμιέται στο τιμόνι

Ανεξέλεγκτη πορεία ακολούθησε ένα τρελό… λεωφορείο, ο οδηγός του οποίου αποκοιμήθηκε στο τιμόνι, κατά τη διάρκεια του δρομολογίου στη Ρωσία.

Ο οδηγός, που σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, αδυνατεί να κρατήσει τα βλέφαρά του ανοιχτά, με αποτέλεσμα να παραδώσει τον εαυτό του στο Μορφέα και τους άτυχους επιβάτες στο έλεος του Θεού.

Ως εκ θαύματος πάντως αυτός ήταν μαζί τους, αφού από το πρωτοφανές περιστατικό το οποίο καταγράφηκε από τρεις κάμερες, δεν υπήρξε κάποιο θύμα, τόσο εντός, όσο και εκτός του αστικού λεωφορείου.

Από τους επτά δε τραυματίες, σοβαρότερα είναι μία γυναίκα, η οποία χτύπησε στη σπονδυλική στήλη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE