Ανασχηματισμός στις 21 Μαΐου; - Όλες οι πληροφορίες
Έντονη είναι η φημολογία το τελευταίο διάστημα, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προχωρήσει σε ριζικό ανασχηματισμό της Κυβέρνησής του, ενώ ακούγεται μάλιστα και συγκεκριμένη ημορομηνία.
Το εν λόγω πόρισμα διεξάγεται από νέα μελέτη με επικεφαλής τη Μονάδα Επιστημών Γνώσης και Εγκεφάλου του Συμβουλίου Ιατρικών Ερευνών του Πανεπιστημίου Κέιμπριτζ, σύμφωνα με την οποία οι έφηβοι με δυσμενείς ψυχοσυναισθηματικές συνθήκες, αναφέρουν ότι αισθάνονται ιδιαίτερα επηρεασμένοι από τον ψηφιακό κόσμο. Ποιες διαταραχές παρασύρουν τα παιδιά στη «θυσία» του ελεύθερου χρόνου τους για λίγη μιντιακή αποδοχή;
Συναισθηματική πείνα για «ψίχουλα» επιβεβαίωσης…
Οι έφηβοι χρήστες με ψυχικές διαταραχές, είναι πιθανότερο να συγκρίνουν τον εαυτό τους με άλλους και να βασίζουν την αισιοδοξία τους στα σχόλια και τα likes των ακολούθων τους. Διαπιστώθηκε επίσης ότι οι έφηβοι με οποιαδήποτε πάθηση ψυχικής υγείας σπαταλούν περισσότερο χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε σχέση με τον υποκλινικό νεανικό πληθυσμό, που ανέρχεται κατά μέσο όρο σε περίπου 50 λεπτά επιπλέον σε μια τυπική ημέρα.
Οι επιστήμονες ανέλυσαν δεδομένα από έρευνα (NHS Digital, 2017) σε 3.340 εφήβους στο Ηνωμένο Βασίλειο και αξιοποίησαν κλινικές εκτιμήσεις ψυχικής υγείας και σύγκριναν πιο εσωτερικές διαταραχές (άγχος, κατάθλιψη, μετατραυματικό στρες) με διαταραχές εξωτερίκευσης (ΔΕΠΥ και διαταραχές συμπεριφοράς) ως προς την αντίσταση στην επιρροή των social. Έπειτα από τις παραπάνω συγκρίσεις, οι επιστήμονες συμπέραναν ότι:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις