Έγκλημα στη Λάρισα: Βίντεο με τον 21χρονο σε πιτσαρία λίγη ώρα πριν δολοφονήσει τη μητέρα του

Έγκλημα στη Λάρισα: Βίντεο με τον 21χρονο σε πιτσαρία λίγη ώρα πριν δολοφονήσει τη μητέρα του

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Λάρισας μετά την αποτρόπαιη δολοφονία μιας 52χρονης γυναίκας από τον ίδιο της τον γιο. Το φρικτό έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12 Μαΐου, όταν ο 21χρονος, έπειτα από έντονο καβγά με τη μητέρα του, τη μαχαίρωσε πάνω από τρεις φορές, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο νεαρός, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, φέρεται να προσπάθησε να μεταφέρει τη σορό της μητέρας του εκτός της κατοικίας, γεγονός που εντείνει την αγριότητα του εγκλήματος. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον ίδιο, αλλά και τον 22χρονο ξάδελφό του, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται ή να γνώριζε για την απόπειρα απόκρυψης του πτώματος.

Το φονικό έχει προκαλέσει αποτροπιασμό στους κατοίκους της περιοχής, που κάνουν λόγο για μια οικογένεια που δεν είχε δώσει στο παρελθόν εξωτερικά σημάδια έντασης. Ωστόσο, οι αρχές ερευνούν τα βαθύτερα αίτια της δολοφονίας και τα κίνητρα του 21χρονου δράστη, με βάση και τις καταθέσεις μαρτύρων από το οικογενειακό και κοινωνικό του περιβάλλον.

Σε βίντεο-ντοκουμέντο που δημοσίευσε ο ΑΝΤ1, ο 21χρονος εμφανίζεται λίγες μόλις ώρες πριν από το έγκλημα σε πιτσαρία της περιοχής, γεγονός που δείχνει ότι προσπαθούσε να διατηρήσει μια εικόνα κανονικότητας πριν επιστρέψει σπίτι και σκοτώσει τη μητέρα του.

Η υπόθεση παραμένει σε πλήρη εξέλιξη, με την ΕΛ.ΑΣ. να συνεχίζει την έρευνα για τις συνθήκες και τις λεπτομέρειες του εγκλήματος που έχει προκαλέσει κύμα θλίψης και αποτροπιασμού σε όλη τη χώρα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.