Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονης στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία της

Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονης στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία της

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της AYSHE REDZHEP AHMED, 16 ετών, από τη Βουλγαρία, η οποία απουσιάζει από χθες, από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία.

Η AYSHE REDZHEP AHMED περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,55μ περίπου με κόκκινα μαλλιά και καστανά μάτια. Την τελευταία φορά που θεάθηκε φορούσε γκρίζο πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και άσπρα παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΑΝ: Απαντά μετά τον σάλο για την εκδήλωση σε δημοτικό σχολείο με την Πρεσβεία του Ισραήλ - «Ίσως ο χρόνος δεν είναι ο κατάλληλος»

ΥΠΑΝ: Απαντά μετά τον σάλο για την εκδήλωση σε δημοτικό σχολείο με την Πρεσβεία του Ισραήλ - «Ίσως ο χρόνος δεν είναι ο κατάλληλος»

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας θα επανεξετάσει τα διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν στη διοργάνωση εκδήλωσης για παρουσίαση έργου στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δομετίου, το οποίο υλοποιήθηκε με συγχρηματοδότηση από την Πρεσβεία του Ισραήλ, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ την Παρασκευή η Υπουργός, Αθηνά Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE