Βρήκαν κοσμήματα στην κατοχή 38χρονου στο αεροδρόμιο - Κατέληξε στο κελί

Βρήκαν κοσμήματα στην κατοχή 38χρονου στο αεροδρόμιο - Κατέληξε στο κελί

Στη σύλληψη 38χρονου άντρα προχώρησε η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό ποσότητας χρυσών κοσμημάτων στην κατοχή του, στον τομέα αναχωρήσεων του Αεροδρομίου Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε στις 22 Μαΐου 2025, όταν, κατά τον έλεγχο χειραποσκευών, εντοπίστηκε στην κατοχή του 38χρονου ποσότητα κοσμημάτων από χρυσό. Ο ίδιος ανέφερε ότι είναι ιδιοκτήτης καταστήματος αγοραπωλησίας χρυσού και ότι μετέφερε τα κοσμήματα για επαγγελματικούς σκοπούς στην Κύπρο. Ωστόσο, δεν ήταν σε θέση να παρουσιάσει επαρκή τεκμηρίωση και στοιχεία για τη νομιμότητα της κατοχής τους.

Ο 38χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Η ποσότητα των κοσμημάτων κατασχέθηκε ως τεκμήριο, ενώ την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο εδώλιο για σφετερισμό: Η κατηγορούμενη, ο Γεάδης και το έντυπο συναίνεσης

Στο εδώλιο για σφετερισμό: Η κατηγορούμενη, ο Γεάδης και το έντυπο συναίνεσης

Ο Ευρωβουλευτής του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη και ένας εμπειρογνώμονας γραφολόγος της αστυνομίας κατέθεσαν την Παρασκευή στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, στη δίκη εντός δίκης της Γερμανίδας κτηματομεσίτριας, που κατηγορείται για σφετερισμό ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα.