Τέθηκαν σε διαθεσιμότητα οι 4 δεσμοφύλακες για τη διαρροή επίσημων εγγράφων των Φυλακών

Τέθηκαν σε διαθεσιμότητα οι 4 δεσμοφύλακες για τη διαρροή επίσημων εγγράφων των Φυλακών

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν οι τέσσερις δεσμοφύλακες που συνελήφθησαν χθες 22/5 για τη διαρροή επίσημων εγγράφων των Κεντρικών Φυλακών.

Τα έγγραφα είχαν εντοπιστεί πριν από ένα μήνα περίπου σε σπίτι άλλου συναδέλφου τους.

Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα της δόκιμης αστυνομικού –πρώην δεσμοφύλακα- αναμένεται να αποφασιστεί από την ηγεσία της Αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον δικαστηρίου Λευκωσίας στις 11 το πρωί.

Οι πέντε αρνούνται ανάμειξη στην υπόθεση και όσα τους καταλογίζονται και δείχνουν αλλότρια κίνητρα. Το δικαστήριο βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται πως στο σπίτι του Αρχιδεσμοφύλακα που βρέθηκαν τα έγγραφα, παραπέμφθηκε σε δίκη μετά την κατάθεση κατάδικου ο οποίος τον ενέπλεξε στην παράνομη πώληση προϊόντων εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE