Τέθηκαν σε διαθεσιμότητα οι 4 δεσμοφύλακες για τη διαρροή επίσημων εγγράφων των Φυλακών

Τέθηκαν σε διαθεσιμότητα οι 4 δεσμοφύλακες για τη διαρροή επίσημων εγγράφων των Φυλακών

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν οι τέσσερις δεσμοφύλακες που συνελήφθησαν χθες 22/5 για τη διαρροή επίσημων εγγράφων των Κεντρικών Φυλακών.

Τα έγγραφα είχαν εντοπιστεί πριν από ένα μήνα περίπου σε σπίτι άλλου συναδέλφου τους.

Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα της δόκιμης αστυνομικού –πρώην δεσμοφύλακα- αναμένεται να αποφασιστεί από την ηγεσία της Αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον δικαστηρίου Λευκωσίας στις 11 το πρωί.

Οι πέντε αρνούνται ανάμειξη στην υπόθεση και όσα τους καταλογίζονται και δείχνουν αλλότρια κίνητρα. Το δικαστήριο βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται πως στο σπίτι του Αρχιδεσμοφύλακα που βρέθηκαν τα έγγραφα, παραπέμφθηκε σε δίκη μετά την κατάθεση κατάδικου ο οποίος τον ενέπλεξε στην παράνομη πώληση προϊόντων εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE