Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Στη μάχη και πτητικά μέσα - Κινδύνεψε κτηνοτροφικό υποστατικό και κατοικία - Ισχυροί άνεμοι στη περιοχή

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Στη μάχη και πτητικά μέσα - Κινδύνεψε κτηνοτροφικό υποστατικό και κατοικία - Ισχυροί άνεμοι στη περιοχή

Μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε πλησίον της Βιομηχανικής περιοχής Αγ. Σιλά στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, ανταποκρίνονται τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από πυροσβεστικούς σταθμούς Λεμεσού ενώ ανταποκρίνονται επίσης τέσσερα αεροσκάφη πυρόσβεσης.

Επιπρόσθετα για υποστήριξη στην κατάσβεση ανταποκρίνονται, ένα πυροσβεστικό όχημα του Τμήματος Δασών ως επίσης και άλλα δύο πυροσβεστικά οχήματα των Βρετανικών Βάσεων.

Προστατεύθηκε κτηνοτροφικό υποστατικό και μία μεμονωμένη κατοικία.

Στην περιοχή πνέουν ανέμοι οι οποίοι δημιουργούν αναζωπυρώσεις. 

 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE