Ψάχνει και άλλον η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Λακατάμια – Δείτε φωτογραφία

Ψάχνει και άλλον η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Λακατάμια – Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία ενός προσώπου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του, αφού αυτός αναζητείται, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης επίθεσης σε σωματείο στη Λακατάμια, που διαπράχθηκε την Κυριακή, 18 Μαΐου, 2025.

Στο πλαίσιο των ανακρίσεων, διερευνώνται τα ακόλουθα αδικήματα:

Συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος

Παράνομη είσοδος

Οχλαγωγία

Κακόβουλη ζημιά

Κατοχή επιθετικών οργάνων

Πρόσωπο που καταλαμβάνεται οπλισμένο, με σκοπό διάπραξης κακουργήματος

Οπλοφορία προς διέγερση τρόμου

Ανησυχία

Επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση ή στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE