Φωτιά σε φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο: Από τι φαίνεται να προκλήθηκε; - Βίντεο από το σημείο

Φωτιά σε φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο: Από τι φαίνεται να προκλήθηκε; - Βίντεο από το σημείο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 36 περιστατικά,14 πυρκαγιές και 22 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεετή στις 04:21 έγινε ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού και Βασιλικού με τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε καρότσα αρθρωτού οχήματος το οποίο μετέφερε μηχάνημα (ψυχρής άλεσης και αφαίρεσης ασφάλτου)  το οποίο βρισκόταν εν κινήσει στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού προς Λευκωσία παρά την έξοδο της Ακτής του Κυβερνήτη.

Από την πυρκαγιά η καρότσα και το  μηχάνημα έπαθαν εκτεταμένες ζημιές. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση σωλήνων νερού και αναπνευστικών συσκευών.

Η πυρκαγιά φαίνεται μα προκλήθηκε από υπερθέρμανση ελαστικού στο εν κινήσει αρθρωτό.

 

ΝΕΟΤΕΡΟ: Ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας παρά τον Άγιο Γεώργιο Αλαμάνου, έχει δοθεί στην κυκλοφορία. Στην περιοχή εξακολουθεί να υπάρχει πυκνή τροχαία κίνηση.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.