Υπ.Οικονομικών: Η Κύπρος αναταξινομείται ως χώρα που αντιμετωπίζει «μηδενικές ανισορροπίες»

Υπ.Οικονομικών: Η Κύπρος αναταξινομείται ως χώρα που αντιμετωπίζει «μηδενικές ανισορροπίες»

Η Κύπρος δεν θεωρείται πλέον χώρα με μακροοικονομικές ανισορροπίες, αναφέρει το Υπουργείο Οικονομικών.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασε σήμερα την Εαρινή Δέσμη του Ευρωπαϊκού Εξαμήνου 2025. Η ετήσια δέσμη προσφέρει εξειδικευμένες ανά χώρα κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τις οικονομικές και κοινωνικές πολιτικές.

Όσον αφορά την εκτίμηση των μακροοικονομικών ανισορροπιών, η Κύπρος αναταξινομείται ως χώρα που αντιμετωπίζει «μηδενικές ανισορροπίες», καθώς οι ευπάθειες που σχετίζονται με το εξωτερικό και το ιδιωτικό χρέος υποχωρούν, εν μέρει λόγω της ισχυρής οικονομικής ανάπτυξης, ενώ το δημόσιο χρέος μειώνεται χάρη στα συνεχιζόμενα δημοσιονομικά πλεονάσματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE