Νεκρός 58χρονος στο χωράφι του στα Χανιά - Τον αναζητούσαν συγγενείς του

Νεκρός 58χρονος στο χωράφι του στα Χανιά - Τον αναζητούσαν συγγενείς του

Νεκρός βρέθηκε ένας άνδρας στα Χανιά το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος πραγματοποιούσε εργασίες στο χωράφι του όταν, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε την ισορροπία του, έπεσε και τραυματίστηκε σοβαρά.

Στο σημείο κλήθηκε, από άτομο που βρισκόταν επίσης στην περιοχή, η Πυροσβεστική και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να παραλαμβάνουν τον άτυχο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα πρώτα ευρήματα έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ ο άτυχος άνδρας φέρεται να είχε εκδορές στο σώμα και τα άκρα από την πτώση.

«Φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE