Έκκληση για βοήθεια σε 11χρονο αγόρι στη Λεμεσό: Ανάγκη για ρούχα, παπούτσια και σεντόνια

Έκκληση για βοήθεια σε 11χρονο αγόρι στη Λεμεσό: Ανάγκη για ρούχα, παπούτσια και σεντόνια

Μια νέα έκκληση για ανθρωπιστική βοήθεια δημοσιεύθηκε στην ομάδα «Εθελοντές στην Κύπρο», έπειτα από ενημέρωση κοινωνικού λειτουργού για τις άμεσες ανάγκες ενός 11χρονου αγοριού στη Λεμεσό.

Το παιδί μεγαλώνει με τον πατέρα του, ο οποίος, λόγω σοβαρών δυσκολιών, δεν είναι σε θέση να εργαστεί, γεγονός που καθιστά την καθημερινότητά τους ιδιαίτερα δύσκολη.

Όπως αναφέρεται, υπάρχει ανάγκη για βασικά είδη ένδυσης και οικιακής χρήσης ενόψει καλοκαιριού:

  • Καλοκαιρινά ρούχα (μέγεθος 12-14 ετών)
  • Παπούτσια μεγέθους 37
  • Καλοκαιρινά σεντόνια για διπλό κρεβάτι

Για περισσότερες πληροφορίες και τρόπους προσφοράς, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω της ομάδας «Εθελοντές στην Κύπρο» στο Facebook.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE