Απίστευτο: Έμαθε από την κοπέλα του που κρεμόταν και φώναζε ότι είναι έγκυος ότι θα γίνει πατέρας

Απίστευτο: Έμαθε από την κοπέλα του που κρεμόταν και φώναζε ότι είναι έγκυος ότι θα γίνει πατέρας

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την ιστορία της νεαρής εγκύου που έγινε σύμβολο της τραγωδίας που εξελίχθηκε στο Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου, έρχονται στο «φως».

Διαβάστε επίσης: «Βοήθεια, είμαι έγκυος» oύρλιαζε η γυναίκα που κρεμόταν από το παράθυρο του Bataclan

Ο φίλος της γυναίκας που κρεμόταν από το παράθυρο του κτηρίου του θεάτρου Μπατακλάν, έμαθε... τα ευχάριστα νέα, σύμφωνα με τη Daily Mail, από το δραματικό βίντεο, το οποίο δείχνει τη γυναίκα απελπισμένη να ζητά απεγνωσμένα βοήθεια.

«Βοηθήστε με, είμαι έγκυος», ούρλιαζε η νεαρή γυναίκα που προσπαθούσε να σωθεί από το μένος των τζιχαντιστών. Η ίδια δεν είχε αποκαλύψει τόσο στο φίλο της, όσο και στους γονείς της ότι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, καθώς ήθελε να περάσει το πρώτο κρίσιμο τρίμηνο.

Ένας άντρας, που γνωρίζουμε μόνο το όνομα του - Sebastian -, τράβηξε τη γυναίκα από το περβάζι ενώ 3 ένοπλοι σκόρπιζαν το θάνατο στο εσωτερικό του θεάτρου. "Η γυναίκα και το αγέννητο μωρό της είναι καλά. Όταν σώθηκε, τηλεφώνησε στον φίλο της", σημείωσε ο 29χρονος Frans-Alezandre Torreele. Η γυναίκα είχε αρχίσει να κουράζεται. Φοβόταν πως δεν θα άντεχε άλλο. Θα έπεφτε στο κενό αν δεν είχε παρέμβει ο Sebastian την κατάλληλη στιγμή.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.