Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας - Στο σημείο ασθενοφόρο και Αστυνομία -Φωτογραφίες

Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας - Στο σημείο ασθενοφόρο και Αστυνομία -Φωτογραφίες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (25/6) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο και Αστυνομία.

Παράλληλα, έχει δημιουργηθεί πυκνή τροχαία κίνηση .

Δείτε φωτογραφίες του ThemaOnline από το σημείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE