ΤΖΟΚΕΡ: Εκτοξεύθηκε το ποσό μετά από το νέο ΤΖΑΚ-ΠΟΤ – Δύο τυχεροί στη δεύτερη κατηγορία

ΤΖΟΚΕΡ: Εκτοξεύθηκε το ποσό μετά από το νέο ΤΖΑΚ-ΠΟΤ – Δύο τυχεροί στη δεύτερη κατηγορία

Τουλάχιστον €7.400.000 θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Πέμπτης 26/06/2025 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη χθεσινή διαλογή της 2927ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ.

Πρόκειται για το 23ο ΤΖΑΚ-ΠΟΤ στη σειρά.

Επίσης, δύο τυχερά δελτία βρέθηκαν στην Ελλάδα στη 2η κατηγορία (5 αριθμοί), τα οποία κερδίζουν το ποσό των €100.000,00 για κάθε επιτυχία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE