Υπό κράτηση ο 18χρονος ύποπτος στην υπόθεση καταδίωξης οχήματος στη Λεμεσό

Υπό κράτηση ο 18χρονος ύποπτος στην υπόθεση καταδίωξης οχήματος στη Λεμεσό

Διάταγμα διήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 18χρονου, ο οποίος συνελήφθη  σε σχέση με την επεισοδιακή καταδίωξη οχήματος, που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στη Λεμεσό.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε το πρωί στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την κράτηση του για περίοδο δυο ημερών, σε σχέση με υπόθεση που αφορά, μεταξύ άλλων, στα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και του εμπρησμού οχήματος.

Για την υπόθεση τελούν ήδη υπό εξαήμερη προσωποκράτηση 25 και 20χρονος, οι οποίοι, μαζί με τον 18χρονο, φέρεται να βρίσκονταν εντός του οχήματος που καταδιώχθηκε την Παρασκευή, όταν ο οδηγός παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα αστυνομικών της Τροχαίας Λεμεσού.

Ακολούθησε καταδίωξη, ρίψη προειδοποιητικών πυροβολισμών και σύγκρουση με οχήματα πολιτών καθώς και περιπολικό της Αστυνομίας, ενώ το όχημα συνέχισε την πορεία του προς τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου. Εντοπίστηκε λίγο αργότερα να καίγεται και όπως διαπιστώθηκε, η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 25χρονου και του 20χρονου, που συνελήφθηκαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, ενώ ο 18χρονος συνελήφθη χθες, όταν κλήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE