Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά βόρεια της Άλασσας: Παραμένουν δυνάμεις για αποφυγή αναζωπυρώσεων

Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά βόρεια της Άλασσας: Παραμένουν δυνάμεις για αποφυγή αναζωπυρώσεων

Ενισχύονται οι επιχειρήσεις κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε το απόγευμα σε δύσβατη περιοχή βόρεια της κοινότητας Άλασσας στην επαρχία Λεμεσού, με τις Αρχές να δηλώνουν πλέον ότι η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη και η φωτιά τελεί υπό μερικό έλεγχο.

Όπως ενημέρωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κεττής, ενισχυτικές δυνάμεις πυρόσβεσης από το Τμήμα Δασών, την Πολιτική Άμυνα και την Εθελοντική Ομάδα ΚΙΤΑΣ συνδράμουν στις επιχειρήσεις. Επί τόπου βρίσκεται επίσης βυτιοφόρο από την Επαρχιακή Διοίκηση, για τροφοδοσία νερού στα πυροσβεστικά οχήματα.

Η φωτιά, που εκδηλώθηκε σε περιοχή με ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση, αντιμετωπίζεται πλέον με τελικές κατασβέσεις και πλήρη οριοθέτηση, ενώ πυροσβεστικές δυνάμεις θα παραμείνουν στο σημείο καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, για την πρόληψη πιθανών αναζωπυρώσεων.

Τα αίτια της πυρκαγιάς τελούν υπό διερεύνηση, σε συνεργασία με την Αστυνομία, ενώ οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την πλήρη εξάλειψη κάθε εστίας κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE