Τους «τσάκωσαν» να παίζουν κουμάρι στη Λεμεσό - Έστησαν κομπίνα για παράνομο στοίχημα στο Παραλίμνι

Τους «τσάκωσαν» να παίζουν κουμάρι στη Λεμεσό - Έστησαν κομπίνα για παράνομο στοίχημα στο Παραλίμνι

Μέχρι και θερμικό εκτυπωτή είχαν οι αθεόφοβοι στο Παραλίμνι, υποψίες πως θα το χρησιμοποιούνταν για τη διεξαγωγή παράνομου στοιχήματος.

Μέλη της Αστυνομίας βάσει δικαστικού εντάλματος διεξήγαγαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα έρευνα σε υποστατικό στη Λεμεσό.

Κατά την έρευνα, η οποία έγινε στο πλαίσιο πάταξης του ηλεκτρονικού τζόγου και της κυβείας, εντοπίστηκαν εντός του υποστατικού τέσσερις θαμώνες, ενώ ως τεκμήρια παραλήφθηκαν 36 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Επίσης, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Αμμοχώστου και του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου, διεξήγαγαν χθες έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος σε υποστατικό στο Παραλίμνι.

Κατά την έρευνα, από το υποστατικό παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ένας πύργος ηλεκτρονικού υπολογιστή, ένας θερμικός εκτυπωτής και διάφορα κουπόνια στοιχήματος αριθμολαχείου, για τα οποία υπάρχουν εύλογες υποψίες, ότι χρησιμοποιούνταν για τη διεξαγωγή παράνομου στοιχήματος αριθμολαχείου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE – Σε εξέλιξη η έκτακτη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής

LIVE – Σε εξέλιξη η έκτακτη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής

Η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων συνεδριάζει αυτή την ώρα εκτάκτως, με αντικείμενο την εξέταση σειράς αναπομπών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στο επίκεντρο βρίσκεται η αναπομπή του νόμου που αφορά τη ρύθμιση των πολλαπλών συνταξιοδοτικών ωφελημάτων κρατικών αξιωματούχων. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό: