VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ
Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η επόμενη εβδομάδα όσον αφορά το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να έχει γεμάτη ατζέντα επαφών.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», το σχέδιο κατάρτισης ανέργων θα αφορά τις ξενοδοχειακές μονάδες που βρίσκονται με μερική ή ολική αναστολή εργασιών την περίοδο Νοεμβρίου 2015 – Μαρτίου 2016.
Έτσι, οι εργαζόμενοι στις ξενοδοχειακές υπηρεσίες αντί να λαμβάνουν ανεργιακό επίδομα την περίοδο αυτή που θεωρείται «νεκρή», θα μπαίνουν σε πρόγραμμα κατάρτισης.
Το επίδομα που θα λαμβάνουν θα είναι ίσο με τον μισθό τους ενώ παράλληλα η Υπηρεσία Κοινωνικών Ασφαλίσεων θα καταβάλλει σε κάθε ξενοδοχειακή μονάδα που θα εφαρμόσει το πρόγραμμα το επίδομα ανεργίας που δικαιούνται οι υπάλληλοι.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




