Από τη Μόσχα… στα κατεχόμενα: Ο Φειδίας Παναγιώτου συναντήθηκε με τον Ερσίν Τατάρ – Δείτε φωτογραφίες

Από τη Μόσχα… στα κατεχόμενα: Ο Φειδίας Παναγιώτου συναντήθηκε με τον Ερσίν Τατάρ – Δείτε φωτογραφίες

Τουρκικοί και τουρκοκυπριακοί λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσαν φωτογραφία του Κύπριου ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, από το λεγόμενο «προεδρικό μέγαρο» στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η φωτογραφία ελήφθη κατά τη διάρκεια συνέντευξης για το προσωπικό κανάλι του ευρωβουλευτή στο YouTube.

Η νέα αυτή εξέλιξη έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης παρουσίας του κ. Παναγιώτου στη Μόσχα, κατά την επέτειο της νίκης στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Η επίσκεψή του είχε προκαλέσει την έντονη δυσφορία συναδέλφων του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς θεωρήθηκε παραβίαση των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί από την Ε.Ε. στη Ρωσία λόγω της εισβολής στην Ουκρανία. Κατά την παραμονή του στη ρωσική πρωτεύουσα, ο ευρωβουλευτής είχε επαφές με αξιωματούχους στους οποίους έχουν επιβληθεί ευρωπαϊκές κυρώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.