Επιχείρηση της Αστυνομίας: Επαναπατρίστηκαν εκατοντάδες υπήκοοι τρίτων χωρών

Επιχείρηση της Αστυνομίας: Επαναπατρίστηκαν εκατοντάδες υπήκοοι τρίτων χωρών

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας για επιστροφές υπηκόων τρίτων χωρών, 332 συνολικά πρόσωπα που διέμεναν στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, επαναπατρίστηκαν στις χώρες καταγωγής τους την περασμένη βδομάδα και συγκεκριμένα μεταξύ των ημερομηνιών 7-13/7/2025.

Από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα έχουν επαναπατριστεί 6,737 πρόσωπα, μέσω των διαδικασιών αναγκαστικής και εθελούσιας επιστροφής στις χώρες καταγωγής τους ενώ κατά την αντίστοιχη περσινή περίοδο, επαναπατρίστηκαν συνολικά 5,558 πρόσωπα.

Η Αστυνομία συνεχίζει να επικεντρώνει τις προσπάθειές της στη μεγιστοποίηση του αριθμού επαναπατρισμού υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν παράνομα στην Κυπριακή Δημοκρατία, σε συντονισμό και με άλλες αρμόδιες Υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE