Φόνος στην Πάφο: Νεκρός 41χρονος μετά από συμπλοκή - Συνελήφθη 30χρονος
Φόνος σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Πάφο.

«Πρέπει να επικεντρωθούμε στην πολιτική και διπλωματική εργασία. Ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι είμαστε έτοιμοι για διαπραγματεύσεις και ότι προτιμούμε τη διπλωματική οδό», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέι Ριάμπκοφ στο πρακτορείο TASS.
Από την πλευρά του, το Κρεμλίνο χαρακτήρισε «σοβαρές» τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου, οι οποίες «απαιτούν ανάλυση». Αναφερόμενος στα σχόλια του Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο χθες, ο Πεσκόφ είπε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα σχολιάσει τις προτάσεις του Τραμπ, εάν το κρίνει απαραίτητο.
Χθες, κατά τη συνάντησή του με τον Μαρκ Ρούτε ο Τραμπ τόνισε ότι είναι «πολύ δυσαρεστημένος» με τη Ρωσία για τον πόλεμο στην Ουκρανία. «Θα επιβάλουμε πολύ αυστηρούς δασμούς αν δεν καταλήξουμε σε συμφωνία σε 50 ημέρες» δήλωσε. Τους αποκάλεσε δευτερεύοντες δασμούς και είπε ότι θα είναι 100%. Ο Τραμπ υπογράμμισε ότι θέλει να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία και πρόσθεσε ότι είναι «απογοητευμένος» από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.
ΠΗΓΗ: protothema.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




