Οδηγοί προσοχή: Κλείνει τμήμα αυτοκινητόδρομου λόγω εργασιών – Δείτε πότε

Οδηγοί προσοχή: Κλείνει τμήμα αυτοκινητόδρομου λόγω εργασιών – Δείτε πότε

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι θα διεξάγονται εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Α9 (Λευκωσίας-Ακακίου), ως ακολούθως:

Από τη Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2025, μέχρι και την Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2025, από τις 20:00 μέχρι τις 05:30 της επόμενης μέρας, θα διεξάγονται εργασίες αφαίρεσης και επανεπίστρωσης οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Ακακίου, με κατεύθυνση προς Ακάκι, από τον Κυκλικό Κόμβο Κοκκινοτριμιθιάς μέχρι την έξοδο προς Μάμμαρη. Η τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Ακακίου, με κατεύθυνση προς Ακάκι, θα διοχετεύεται στο απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας που θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Σε κάθε περίπτωση, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα υπάρχει κατάλληλη προσωρινή σήμανση για την ομαλή διοχέτευση της τροχαίας κίνησης.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η 26χρονη που παρασύρθηκε με το σκούτερ της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η 26χρονη που παρασύρθηκε με το σκούτερ της

Υπέκυψε χθες βράδυ (13/02) στα τραύματά της η Lakpadoma Sherpa, 26 ετών από το Νεπάλ, η οποία νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λεμεσό, μετά από οδική σύγκρουση στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE