ΗΠΑ: Χαιρετίζουν τις πρωτοβουλίες για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη

ΗΠΑ: Χαιρετίζουν τις πρωτοβουλίες για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη

Τη δέσμευση των Ηνωμένων Πολιτειών για την προώθηση της διαδικασίας επίλυσης του Κυπριακού υπογράμμισε η Πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Κύπρο, Julie S. Davis, με ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ, με αφορμή την άτυπη πενταμερή διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

«Καλωσορίζουμε τα νέα από την άτυπη διευρυμένη συνάντηση στη Νέα Υόρκη σχετικά με τα σχέδια για συνεχή δέσμευση και επιπλέον πρωτοβουλίες για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης στην Κύπρο. Ελπίζουμε ότι θα σημειωθεί περαιτέρω πρόοδος προς την επανέναρξη των συνομιλιών για την επανένωση του νησιού, σύμφωνα με τα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, ώστε να βελτιωθεί η ζωή όλων των Κυπρίων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.