Άθλιες οι συνθήκες των πρώτων βοηθειών στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας - Καθυστερήσεις στην παράδοση του νέου κτηρίου - Δείτε φωτογραφίες

Άθλιες οι συνθήκες των πρώτων βοηθειών στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας - Καθυστερήσεις στην παράδοση του νέου κτηρίου - Δείτε φωτογραφίες

Αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ αποτελούμενη από Επαρχιακή Γραμματέα του ΑΚΕΛ Λάρνακας Χρυστάλλα Αντωνίου, τον Επαρχιακό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου Χρίστο Νικολάου και τους βουλευτές του Κόμματος Ανδρέα Πασιουρτίδη και Νίκο Κέττηρο πραγματοποίησε τη Δευτέρα, επιτόπια επίσκεψη στο υπό ανακαίνιση νέο κτήριο των πρώτων βοηθειών στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Εξαγγέλθηκε από τον ΟκΥΠΥ ότι το νέο κτήριο θα παραδινόταν την ερχόμενη Παρασκευή 25 Ιουλίου, 2025. Από τη επίσκεψη διαφάνηκε ότι το νέο κτήριο δεν αναμένεται ότι θα παραδοθεί στην ημερομηνία που εξαγγέλθηκε. Οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών που παρέχονται μέχρι τώρα στο παλαιό κτήριο είναι σε άθλιες συνθήκες προκαλώντας τεράστια ταλαιπωρία σε ασθενείς αλλά και στο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό. Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο και να υπάρχει εκ νέου καθυστέρηση στην παράδοση του έργου. 

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αθώα η Επίτροπος Νομοθεσίας στην υπόθεση αλκοτέστ το 2024 - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Αθώα η Επίτροπος Νομοθεσίας στην υπόθεση αλκοτέστ το 2024 - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Αθώα κρίθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας η Επίτροπος Νομοθεσίας, Λουίζα Χριστοδουλίδου Ζαννέτου, σε σχέση με την κατηγορία που αντιμετώπιζε, για μη παροχή επαρκούς δείγματος σε έλεγχο αλκοτέστ, τον Ιανουάριο του 2024.

BEST OF TOTHEMAONLINE