Φρίκη στην Τερσεφάνου: Σκύλος βρέθηκε καμένος – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Φρίκη στην Τερσεφάνου: Σκύλος βρέθηκε καμένος – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην κοινότητα Τερσεφάνου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα 25 Ιουλίου 2025, γύρω στις 11:30, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου για νεκρό σκύλο σε αγροτική περιοχή του χωριού.

Μέλη της Δύναμης μετέβησαν άμεσα στο σημείο και εντόπισαν νεκρό σκύλο, ο οποίος έφερε εμφανή εγκαύματα από φωτιά στο σώμα του. Σε απόσταση περίπου δέκα μέτρων εντοπίστηκε καμένη ξηρή βλάστηση μικρής έκτασης, γεγονός που εντείνει τα ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες θανάτου του ζώου.

Ο σκύλος παραλήφθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας και μεταφέρθηκε στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες, όπου έχει ήδη διευθετηθεί η διεξαγωγή νενομισμένης νεκροτομής τις επόμενες μέρες, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Τις έρευνες για το σοκαριστικό αυτό περιστατικό συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου, που διερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Παλαιστινιακό: Η Κύπρος υποστηρίζει διαχρονικά τη λύση δύο κρατών

Χριστοδουλίδης για Παλαιστινιακό: Η Κύπρος υποστηρίζει διαχρονικά τη λύση δύο κρατών

Στη Διεθνή Διάσκεψη Υψηλού Επιπέδου για την Ειρηνική Επίλυση του Παλαιστινιακού Ζητήματος και την Εφαρμογή της Λύσης των Δύο Κρατών, η οποία συνδιοργανώθηκε από τη Γαλλία και τη Σαουδική Αραβία, κατά τη διάρκεια της 80ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, συμμετείχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.