Πως σχεδιάζουν οι Anonymous να χτυπήσουν το ISIS (VIDEO)

Πως σχεδιάζουν οι Anonymous να χτυπήσουν το ISIS (VIDEO)

Η ομάδα των χακερ Anonymous κήρυξε επίσημα πόλεμο στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους μετά τις συντονισμένες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

Οι Anonymous κήρυξαν τον πόλεμο στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους μετά τις συντονισμένες επιθέσεις στην καρδιά του Παρισιού, που οδήγησαν στο θάνατο 129 αθώες ψυχές.

Οι χακερ των Anonymous ξεκίνησαν τον διαδικτυακό πόλεμο κατά των τζιχαντιστών και των υποστηρικτών τους με ένα βίντεο στα γαλλικά, που διαμηνύει ότι θα τους "χτυπήσουν" ανελέητα και καλεί την ανθρωπότητα να μείνει ενωμένη μπροστά στην τρομοκρατία.

Μέχρι στιγμής οι Anonymous  έχουν καταφέρει να "κατεβάσουν" περισσότερους από 10.000 λογαριασμούς στο Twitter, που φέρεται να συνδέονται με μέλη της εξτρεμιστικής οργάνωσης, αλλά και απλών υποστηρικτών τους. Στόχος της ομάδας είναι να θέσει εμπόδια στην επικοινωνία των μελών του Ισλαμικού Κράτους και στην διάδοση της προπαγάνδας τους από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη οργανωμένη διαδικτυακή επίθεση, που στοχεύει στο τέλος της μετάδοσης της προπαγάνδας του Ισλαμικού Κράτους από τους χακερ των Anonymous. Αυτό γιατί σημαντικό εργαλείο μετάδοσης των αρρωστημένων ιδεών και σχεδίων των μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης και στρατολόγησης νέων μελών, έχουν αναδειχθεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Δεν παραιτούμαστε, δεν συγχωρούμε, θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να θέσουμε τέλος στη δράση τους. Η βία δεν πρέπει να μας αποδυναμώνει, πρέπει να μας δώσει τη δύναμη να ενωθούμε. Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε. Να μας περιμένετε", αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα των Anonymous στο διαδίκτυο.

Παράλληλα, η ομάδα προσπαθεί να καταλάβει τον έλεγχο διαδικτυακών φόρουμ μέσω των οποίων φαίνεται να ανταλλάσσουν πληροφορίες οι τζιχαντιστές.

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE