Βαρύς πέλεκυς: 12 χρόνια φυλακή για 25χρονο που έφερε 23 κιλά κάνναβης

Βαρύς πέλεκυς: 12 χρόνια φυλακή για 25χρονο που έφερε 23 κιλά κάνναβης

Ποινή φυλάκισης 12 ετών επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο Λάρνακας σε 25χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Ο 26χρονος είχε συλληφθεί στις 4 Ιουνίου 2025, μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Λάρνακας, από χώρα του εξωτερικού. Στις αποσκευές είχαν εντοπιστεί και κατασχεθεί μετά από έλεγχο, 44 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους 23 κιλών και 154 γραμμαρίων.

Ο έλεγχος στις αποσκευές του 25χρονου διενεργήθηκε στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται από την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με τις Τελωνειακές Αρχές, με σκοπό τον εντοπισμό προσώπων που εισάγουν ναρκωτικά στην Κύπρο, μέσω του Αεροδρομίου Λάρνακας.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE