Αγωνία για τον 19χρονο Παναγιώτη: Χάθηκαν τα ίχνη του από χθες στην Επισκοπή - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Αγωνία για τον 19χρονο Παναγιώτη: Χάθηκαν τα ίχνη του από χθες στην Επισκοπή - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Καταγγέλθηκε σήμερα στην Αστυνομία, ότι ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΚΡΗ, 19 ετών, από τη Λεμεσό, απουσιάζει από την οικία του στην Επισκοπή, από η ώρα 10 το πρωί, χθες 3 Αυγούστου, 2025.

Ο ΜΑΚΡΗ περιγράφεται ως ύψους 1,70μ περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης με κοντά μαύρα μαλλιά και αραιό μουστάκι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE