Συνεχίζονται εντατικά οι δράσεις για την πυρκαγιά στη Λεμεσό - Ο στόχος της Κυβέρνησης

Συνεχίζονται εντατικά οι δράσεις για την πυρκαγιά στη Λεμεσό - Ο στόχος της Κυβέρνησης

Στόχος της Κυβέρνησης είναι η επάνοδος των πυρόπληκτων περιοχών στην πλήρη κανονικότητα, επεσήμανε ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων.

Ο Χαράλαμπος Χριστοφίνας συμμετείχε σε συσκέψεις των Υφυπουργών Πολιτισμού και Τουρισμού με κοινοτάρχες και επιχειρηματίες της περιοχής που επλήγη από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Σημείωσε οτι υλοποιείται ήδη από το Υπουργείο Εργασίας ένα μέτρο που αφορά τους υπαλλήλους που απασχολούνται στην τουριστική βιομηχανία και τις άλλες υπηρεσίες και το οποίο καλύπτει μισθούς τριών μηνών για όλους τους εργαζόμενους και τους αυτοτελώς εργαζόμενους.

Την ίδια ώρα, είπε, υπάρχει και το σχέδιο του Υπουργείου Εμπορίου που αφορά τα τουριστικά καταλύματα και τα προϊόντα που έχουν καταστραφεί, σημειώνοντας ότι έχει ήδη καταβληθεί μια πρώτη αποζημίωση.

ΠΗΓΗ: Riknews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Για τις μεγάλες του αδυναμίες και τη ζωή μετά το Προεδρικό με έμφαση στην υγεία του μιλάει στην κάμερα του ThemaOnline o τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE