Πυρπόλησαν τέσσερα οχήματα ενοικιάσεως στον παραλιακό δρόμο Πύλας - Ακούστηκαν και πυροβολισμοί

Πυρπόλησαν τέσσερα οχήματα ενοικιάσεως στον παραλιακό δρόμο Πύλας - Ακούστηκαν και πυροβολισμοί

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές μετά από εμπρησμό τεσσάρων αυτοκινήτων σε υποστατικό γραφείου ενοικιάσεως αυτοκινήτων στον παραλιακό δρόμο Πυλας. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, φαίνεται ότι δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο προσέγγισαν την σκηνή και έθεσαν φωτιά στα αυτοκίνητα αφού τα περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό ενώ σύμφωνα με μαρτυρία, στο σημείο ακούστηκαν πυροβολισμοί. Σημειώνεται ότι δεν φαίνεται να ρίχθηκαν εναντίον κάποιου προσώπου.

Η σκηνή αποκλείστηκε και οι εξετάσεις σε αυτή θα συνεχιστούν εντός της ημέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE