Υπόθεση απαγωγής στη Λεμεσό: Τον άρπαξαν από κέντρο φιλοξενίας, τον χτύπησαν και τον πήραν ξανά πίσω

Υπόθεση απαγωγής στη Λεμεσό: Τον άρπαξαν από κέντρο φιλοξενίας, τον χτύπησαν και τον πήραν ξανά πίσω

Υπόθεση απαγωγής εξετάζει η Αστυνομία, Σύριου υπηκοου ο οποίος διαμένει στον κέντρο φιλοξενίας αιτητων ασύλου στην Κοφινου το βράδυ της Τετάρτης (13/08)  γύρω στις 20:00.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εξετάσεις φαίνεται ότι αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα τον παρέλαβε από τον πιο πάνω χώρο, ενώ προηγουμένως φαίνεται να είχαν επικοινωνήσει τηλεφωνικώς μαζί του.

Τον μετέφεραν στη Λεμεσό και τον χτύπησαν ενώ στη συνέχεια τον μετέφεραν πίσω στην Κοφινου γύρω στις 22:30.

Από το θύμα λαμβάνετε κατάθεση ενώ θα μεταφερθεί και στο ΤΑΕΠ Γ.Ν. Λάρνακας για εξέταση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE