«Τέξας» η Λεμεσός: Άνδρας κυκλοφορούσε με σιδερογροθιά και μαχαίρια - Kατασχέθηκαν και οχήματα

«Τέξας» η Λεμεσός: Άνδρας κυκλοφορούσε με σιδερογροθιά και μαχαίρια - Kατασχέθηκαν και οχήματα

Κατά την διάρκεια της νύχτας διεξήχθη συντονισμένη επιχείρηση περιπόλων της ΑΔΕ Λεμεσου και ΜΜΑΔ όπου διενήργησαν πεζές και Μ/Χ περιπολίες σε διάφορες περιοχές και πάρκα της Λεμεσού.

Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε περιοχές όπως Πολεμιδια, Άγιο Αθανάσιο, κέντρο πόλης, παραλιακό μέτωπο, Γερμασόγεια. Σκοπός ήταν η πρόληψη της νεανικής παραβατικότητας και άλλων αδικημάτων κατά περιουσίας.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης ελέγχθηκαν δεκάδες οχήματα και οδηγοί αλλά και πεζοί.

Προέκυψαν τρεις συλλήψεις αλλοδαπών 1) ένας για κατοχή και μεταφορά μικρής ποσότητας ναρκωτικών (κάνναβη), παράνομη κατοχή αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων, δύο μαχαίρια και μια σιδερογροθιά καθώς και αριθμός κοσμημάτων για τα οποία δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις. 2) Για παράνομη κατοχή μικρής ποσότητας ναρκωτικών και 3) Τρίτος για παράνομη παραμονή.

Κατασχέθηκαν επίσης επτά οχήματα για τροχαίες παραβάσεις.

Έγιναν επίσης 77 έλεγχοι αλκοόλης σε οδηγούς και προέκυψαν πέντε καταγγελίες και μέλη της τροχαίας Λεμεσού κατακράτησαν πέντε οχήματα και μία μοτοσυκλέτα για τροχαία αδικήματα.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE