Τροχαίο: Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λάρνακας κοντά στη γέφυρα Ριζοελίας

Τροχαίο: Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λάρνακας κοντά στη γέφυρα Ριζοελίας

Τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (14/8) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, έπειτα από τροχαία σύγκρουση που οδήγησε στο κλείσιμο τμήματος της αριστερής λωρίδας, παρά την Παναγία των Αμπελιών.

Νεότερη ενημέρωση 16:32: Η λωρίδα κυκλοφορίας έχει ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Νωρίτερα, σύμφωνα με την Αστυνομία λόγω οδικής σύγκρουσης, έχει κλείσει τμήμα της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λάρνακας, παρά την Παναγία των Αμπελιών (γέφυρα παρά τον Κυκλικό Κόμβο Ριζοελιάς).

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη στο Καζακστάν θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026, στην οποία θα συνοδεύεται από μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και επιχειρηματική αποστολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE