Στην Κύπρο ο Αντόνιο Γκουτέρες στα τέλη Ιουλίου – Αναμένονται ανακοινώσεις από τη Λευκωσία
Την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες η Λευκωσία.

Ο Κατζιούλ Καμρουζαμάν έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο Μπαγκλαντές όπου είχε μεταβεί για διακοπές με την οικογένεια του.
Σε ανάρτησή του ο Διγενής Ακρίτας ανέφερε πως ο 18χρονος ήταν ποδοσφαιριστής της ομάδας νέων U19 και ήταν μόνιμος κάτοικος Κύπρου, ενώ σημειώνει πως «βρήκε τραγικό θάνατο σε δυστύχημα στο Μπαγκλαντές, την χώρα καταγωγής του, όπου βρισκόταν για διακοπές».
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: «Θα μείνεις πάντα στη μνήμη μας»: Πένθος στην Παλλουριώτισσα για 18χρονο που πέθανε σε δυστύχημα - Δείτε φωτογραφίες
«Η οικογένεια του ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΜΟΡΦΟΥ πενθεί για τον χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστη μας...», γράφει συγκεκριμένα η ανάρτηση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




