«Πίστα ταχύτητας» η Σπύρου Κυπριανού στη Λάρνακα – Ούτε οι κάμερες τους εμποδίζουν - Σαφάρι Τροχαίας με μαζικές κατασχέσεις

«Πίστα ταχύτητας» η Σπύρου Κυπριανού στη Λάρνακα – Ούτε οι κάμερες τους εμποδίζουν - Σαφάρι Τροχαίας με μαζικές κατασχέσεις

Σε πίστα ταχύτητας έχουν μετατρέψει ασυνείδητοι οδηγοί τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λάρνακα, τη στιγμή που πρόκειται για τον δρόμο με τις περισσότερες κάμερες φωτοεπισήμανσης στην πόλη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Φιλελεύθερου, παρά τις υποδομές, το φαινόμενο με τις κόντρες και τις σούζες συνεχίζεται, με οδηγούς να αφαιρούν ακόμη και αριθμούς εγγραφής για να ξεγελούν το σύστημα.

Η Τροχαία Λάρνακας έχει ήδη προχωρήσει σε οκτώ νυχτερινές εκστρατείες από τις αρχές του 2025, κατά τις οποίες κατασχέθηκαν 72 οχήματα, ενώ 18 στάλθηκαν στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών για έλεγχο. Για την αντιμετώπιση του προβλήματος έχουν σταλεί εισηγήσεις για νέα μέτρα, μεταξύ των οποίων επιπλέον σταθερή κάμερα και υπερυψωμένες διαβάσεις, με στόχο να περιοριστούν οι επικίνδυνες συμπεριφορές και να ενισχυθεί η οδική ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE