Είδε το ανεμόπτερο του φίλου του να χάνει ύψος – Κατάθεση-κλειδί για την τραγωδία στο Κίτι

Είδε το ανεμόπτερο του φίλου του να χάνει ύψος – Κατάθεση-κλειδί για την τραγωδία στο Κίτι

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του φίλου του 31χρονου Αντώνη Κουρρά, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν το ανεμόπτερο που χειριζόταν συνετρίβη σε βράχο στην παραλία «Παρασόλια» στο Κίτι.

Ο φίλος του άτυχου νέου, που πετούσε την ίδια ώρα με δικό του ανεμόπτερο, φέρεται να δήλωσε στην Αστυνομία ότι είδε το σκάφος να χάνει ξαφνικά ύψος.

Το ανεμόπτερο και ο εξοπλισμός του θύματος εξετάζονται από την Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων, η οποία εστιάζει τόσο σε τεχνικές αστοχίες όσο και σε πιθανές επιδράσεις των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Παράλληλα, η Αστυνομία διερευνά την προέλευση του εξοπλισμού, ενώ η νεκροτομή έδειξε ότι ο θάνατος του 31χρονου προκλήθηκε από πολλαπλές κακώσεις.

Το δυστύχημα, το οποίο είναι το τρίτο με ανεμόπτερο στην Κύπρο την τελευταία πενταετία, επαναφέρει τον προβληματισμό γύρω από την ασφάλεια του συγκεκριμένου αθλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE