Άρπαξαν πέραν των 200 χιλιάδων ευρώ από αλλοδαπούς – Νέες καταγγελίες για την πυραμίδα εξαπάτησης!

Άρπαξαν πέραν των 200 χιλιάδων ευρώ από αλλοδαπούς – Νέες καταγγελίες για την πυραμίδα εξαπάτησης!

Ξετυλίγεται το κουβάρι του νήματος σχετικά με την υπόθεση εξαπάτησης υπό μορφής πυραμίδας από ζευγάρι στη Λεμεσό.

Όπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα, ζευγάρι από τη Λεμεσό εξαπατούσε αλλοδαπούς αποσπώντας χρήματα με την υπόσχεση πως θα τους τα διπλασίαζαν!

Την μεγάλη απάτη κατήγγειλαν προ ημερών στην Αστυνομία τέσσερις αλλοδαπές γυναίκες από τις Φιλιππίνες, με κύριους ύποπτους ένα 39χρονο Ελληνοκύπριο και  η 34χρονη σύζυγο του από τις Φιλιππίνες.

Οι δυο ύποπτοι, που διατηρούν κατάστημα υπηρεσιών αποστολής χρημάτων, φέρεται να έπειθαν άτομα από τις Φιλιππίνες, να επενδύσουν χρήματα υπό τη μορφή «πυραμίδας».

Η υπόθεση οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού με τους ύποπτους να τίθενται σε 8ημερη προσωποκράτηση.

Σύμφωνα με νέα ενημέρωση που είχαμε από την Αστυνομία, φαίνεται πως οι δυο ύποπτοι είχαν δικτυωθεί για τα καλά, αρπάζοντας από αρκετούς ανυποψίαστους αλλοδαπούς τα χρήματα τους.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, στο ΤΑΕ Λεμεσού καθημερινά προσέρχονται και νέα άτομα που έχουν εξαπατηθεί, δίνοντας και νέα στοιχειά για την υπόθεση.

Από τις καταθέσεις που έχει στα χέρια της η Αστυνομία, φαίνεται εκ πρώτης πως οι ύποπτοι έχουν «τσεπώσει» αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ ξεπερνώντας μάλιστα τις 200 χιλιάδες ευρώ όπως αρχικά είχε αναφερθεί.!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Πέφτει το πετρέλαιο μετά τη δήλωση Τραμπ «Ο πόλεμος στο Ιράν θα τελειώσει αρκετά σύντομα» - Φλέγεται η Μέση Ανατολή

LIVE: Πέφτει το πετρέλαιο μετά τη δήλωση Τραμπ «Ο πόλεμος στο Ιράν θα τελειώσει αρκετά σύντομα» - Φλέγεται η Μέση Ανατολή

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE