Τελευταία συνάντηση Αναστασιάδη - Ακκιντζί για τον Νοέμβριο

Τελευταία συνάντηση Αναστασιάδη - Ακκιντζί για τον Νοέμβριο

Την έκτη και τελευταία συνάντηση του Νοεμβρίου θα έχουν στις δέκα το πρωί της Τετάρτης, 25/11 ο πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Μουσταφά Ακκιντζί.

Πέραν του απολογισμού των συναντήσεων του Νοεμβρίου, οι ηγέτες των δυο κοινοτήτων θα αποφασίσουν και το πρόγραμμα του Δεκεμβρίου.

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε στο ΡΙΚ ότι το πρόγραμμα των επόμενων εντατικών συναντήσεων Αναστασιάδη - Ακκιντζί  ήταν στο επίκεντρο της χθεσινής συνάντησης του προέδρου της Δημοκρατίας με τον Εσπεν Μπαρθ Αιντα.
Στην συνάντηση είπε συζητήθηκε και η ενδεχόμενη θεματολογία.


Ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι μετά από την συνάντηση των δυο ηγετών αναμένεται να γίνει κοινή δήλωση για το θέμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καρφιά» Αναστασιάδη προς ΔΗΣΥ: «Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία» - Ετοιμάζει παρέμβαση

«Καρφιά» Αναστασιάδη προς ΔΗΣΥ: «Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία» - Ετοιμάζει παρέμβαση

Με ηχηρή παρέμβαση και ξεκάθαρα μηνύματα προς την ηγεσία και τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού, εμφανίστηκε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κατά την παρουσίαση του έργου του ευρωβουλευτή της παράταξης Λουκά Φουρλά.

BEST OF TOTHEMAONLINE