«Μαζί και σε αυτή την μάχη» – Εκ νέου υποψήφιος στη Λευκωσία ο Δημήτρης Δημητρίου

«Μαζί και σε αυτή την μάχη» – Εκ νέου υποψήφιος στη Λευκωσία ο Δημήτρης Δημητρίου

Την υποψηφιότητά του για τις Βουλευτικές εκλογές του Μαΐου στην Επαρχία Λευκωσίας κατέθεσε σήμερα ο Δημήτρης Δημητρίου με τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Σε ανάρτησή του, ο κ. Δημητρίου χαρακτήρισε τις επερχόμενες εκλογές ως «ίσως τις πιο κρίσιμες των τελευταίων 45 χρόνων», τονίζοντας ότι διακυβεύονται πολλά για το μέλλον της χώρας.

«Προσωπικά υπόσχομαι πως θα δώσω και αυτή τη μάχη με την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα που με διακρίνει, με τη σοβαρότητα και τον ορθολογισμό που έμαθα να πολιτεύομαι από μικρός», ανέφερε, προσθέτοντας πως στόχος του είναι να επικρατήσουν οι «σοβαρές και υπεύθυνες πολιτικές που η παράταξη πρεσβεύει».

Καταλήγοντας, ο υποψήφιος Βουλευτής κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στη «γιορτή της Δημοκρατίας», όπως χαρακτήρισε τις εκλογές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE