«Μαζί και σε αυτή την μάχη» – Εκ νέου υποψήφιος στη Λευκωσία ο Δημήτρης Δημητρίου

«Μαζί και σε αυτή την μάχη» – Εκ νέου υποψήφιος στη Λευκωσία ο Δημήτρης Δημητρίου

Την υποψηφιότητά του για τις Βουλευτικές εκλογές του Μαΐου στην Επαρχία Λευκωσίας κατέθεσε σήμερα ο Δημήτρης Δημητρίου με τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Σε ανάρτησή του, ο κ. Δημητρίου χαρακτήρισε τις επερχόμενες εκλογές ως «ίσως τις πιο κρίσιμες των τελευταίων 45 χρόνων», τονίζοντας ότι διακυβεύονται πολλά για το μέλλον της χώρας.

«Προσωπικά υπόσχομαι πως θα δώσω και αυτή τη μάχη με την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα που με διακρίνει, με τη σοβαρότητα και τον ορθολογισμό που έμαθα να πολιτεύομαι από μικρός», ανέφερε, προσθέτοντας πως στόχος του είναι να επικρατήσουν οι «σοβαρές και υπεύθυνες πολιτικές που η παράταξη πρεσβεύει».

Καταλήγοντας, ο υποψήφιος Βουλευτής κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στη «γιορτή της Δημοκρατίας», όπως χαρακτήρισε τις εκλογές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE