Θλίψη στον ΔΗΣΥ: «Έφυγε» ο πρώην βουλευτής και Έπαρχος Λευκωσίας Ανδρέας Παπαπολυβίου

Θλίψη στον ΔΗΣΥ: «Έφυγε» ο πρώην βουλευτής και Έπαρχος Λευκωσίας Ανδρέας Παπαπολυβίου

Συλλυπητήρια εξέδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός για τον θάνατο του Ανδρέα Παπαπολυβίου.

Με θλίψη ηγεσία και στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού ενημερωθήκαμε για τον θάνατο του Ανδρέα Παπαπολυβίου.

Ο Ανδρέας Παπαπολυβίου θα μείνει στη μνήμη όλων μας για την προσφορά του στα κοινά και κυρίως για το ότι πάντοτε πορευόταν προτάσσοντας, στην επαγγελματική όπως και στην προσωπική του ζωή, το ήθος και την αφοσίωσή του για πρόοδο και προκοπή.

Τα ιδιαίτερα χαρίσματά του ξεδιπλώθηκαν τόσο μέσα από την κοινοβουλευτική του θητεία και δράση ως Βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού όσο και ως Έπαρχος Λευκωσίας. Υπήρξε δραστήριος και πάντοτε παρών στα κοινά.

Ηγεσία, Βουλευτές και στελέχη εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Αιωνία του η μνήμη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE