Απόπειρα φόνου: Υποβλήθηκε σε εγχείρηση το θύμα – Τον τραυμάτισαν στην κοιλιά

Απόπειρα φόνου: Υποβλήθηκε σε εγχείρηση το θύμα – Τον τραυμάτισαν στην κοιλιά

Αργά το βράδυ, ο 37χρονος Ουκρανός, μόνιμος κάτοικος Κύπρου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση καθώς έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε.

Σύμφωνα με την προκαταρκτική ενημέρωση, φαίνεται πως είχε προηγηθεί συμπλοκή μεταξύ θύτη και θύματος, οι οποίοι συνοδεύονταν από αριθμό άλλων προσώπων.

Σε κάποια στιγμή και ενώ ο καυγάς μεταφέρθηκε στον εξωτερικό χώρο του παραλιακού ξενοδοχείου, ο δράστης ανέσυρε πιστόλι και πυροβόλησε το θύμα στην κοιλιακή χώρα και εγκατέλειψε τη σκηνή.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε από φιλικά του πρόσωπα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου εισήχθη στο χειρουργείο, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για την κατάσταση του.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε σχετικά και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού απέκλεισαν τη σκηνή για εξετάσεις.

Τα κλειστά κυκλώματα του ξενοδοχείου κατέγραψαν καρέ-καρέ το συμβάν με την Αστυνομία να δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες προσώπων που εμπλέκονται στο περιστατικό.

Η Αστυνομία διερευνά τη μεταξύ τους σχέση και αναζητά παράλληλα τους δράστες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE